Blue Tomato opent haar deuren in Utrecht!

Voor alle surf/snow-shopaholics is dit natuurlijk fantastisch nieuws!  Want Blue Tomato geeft ons de keuze in meer dan 45.000 artikelen van 650 verschillende merken. Voor ieder wat wils dus! Ook over de vlugge bezorging zijn wij te spreken, hoewel dit in Nederland nog vrij lang kan duren. Tot voor kort moesten de artikelen namelijk uit Oostenrijk komen. Gelukkig wordt dit nu opgelost door de opening van deze winkel. En waar dan? De shop is gevestigd in het centraal gelegen Utrecht op de Voor Clarenburg 1-5 . Wij kunnen niet wachten om ons portemonnee hier te legen aan allerlei toffe goodies, nieuwe kleding en misschien zelfs nieuwe hardware! Want, bij Blue Tomato vind je wat je nodig hebt voor snowboarden, surfen, skaten en freeskiën. Maar ook trendy streetwear, schoenen en accessoires van bekende merken als Vans, Rip N Dip, Volcom, Burton, DC of Thrasher kun je hier vinden.

 Dus, wanneer ga jij langs?

Shop Utrecht

Ontstaan van deze topshop

Blue Tomato viert dit jaar al zijn 30ste verjaardag. In 1988 werd het bedrijf in Schladming opgericht door voormalig Europees Snowboard kampioen Gerfried Schuller. Naast de eerste kleine winkels veroverde de Oostenrijker ook in een vroeg stadium het World Wide Web. Vandaag de dag is de wereldwijd actieve online shop beschikbaar in 14 talen, waaronder natuurlijk Nederlands. 90.000 bezoekers shoppen dagelijks op de site  én dit aantal blijft toenemen!

Utrecht: de eerste locatie waar Duits niet de voertaal is!

Voor Blue Tomato is dit een grote stap. Het Oostenrijkse bedrijf noemt de opening in Nederland een mijlpaal, voornamelijk omdat dit de eerste winkel is die wordt gevestigd in een land waar Duits niet de voertaal is. In Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland heeft de webwinkel-gigant inmiddels 37 vestigingen. 

CEO Adam Ellis

“De eerste winkelopening in Nederland is voor ons iets heel speciaals”

Utrecht

Maar Blue Tomato doet meer!

Blue Tomato wilt zoveel mogelijk teruggeven aan haar klanten en de gemeenschap en is daarom zeer actief binnen de lokale scene. Dit doet Blue Tomato door het organiseren en ondersteunen van Europese snowboard-, surf-, skate- en freeski evenementen. Daarnaast wordt Blue Tomato sterk vertegenwoordigd door internationale teamriders die tot de beste ter wereld in hun sport behoren. Zo zijn Anna Gasser, Victor De Le Rue, Mathieu Crepel, Anne-Flore Marxer, Marc Swoboda, Henrik Harlaut en Philipp Schuster deel van het snow- en skate team.

Daarnaast is Blue Tomato ook heel actief op social media. De honderdduizenden fans op Facebook en tienduizenden abonnees op Instagram worden dagelijks op de hoogte gebracht. 

Volg de shop hier:


Facebook


Instagram

Blue-tomato-Utrecht

Opening

De shop opent haar deuren op 29 november met een knallend feest!  Van 10:00 – 21:00 kun je de winkel bewonderen én je krijgt bij aanschaf van een product ook nog goodies toe. Best leuk, vinden wij. Na 21:00 uur verkast de crew nog naar Café Flater, waar twee films worden gedraaid, het bier gratis is én je prijzen kunt winnen. Niet te missen dus! 

Check hier voor meer info & hier voor de afterparty!