Passie voor het rijden

Waarom kies je voor een leven gevuld met onzekerheden? Afhankelijk van het seizoen, werkgelegenheid wel of niet, op zoek naar iets nieuws in de zomermaanden en van woonplaats naar woonplaats. De diehard seizoenstrekkers zijn een zekerheid om tegen het lijf te lopen wanneer je je op de berg bevindt. De verhalen van hen verschillen enorm en de keuzes die worden gemaakt zijn wel én niet te begrijpen. Voor ons team zijn de beweegredenen voor onze keuzes ook sterk uiteenlopend. Maar over één dingen zijn we het eens: passie brengt ons samen op de berg.

Op een dag met strak blauwe hemel en prachtige sneeuwcondities wens je wel eens enkel en alleen de berg te verkennen. Heel simpel het verstand op nul en rijden.
De mooiste momenten hebben wij echter gedeeld met de mensen die samen kunnen genieten van het ‘stille’ rijden. Allen de muziekoortjes in en gaan. Het genieten is dan te zien in de glimlach op het gezicht, een goedkeurende knik of een kreet van gelukzaligheid na een poederafdaling of een gelande tric. Maar in de pauze momenten tussendoor zijn deze mensen juist degenen met de mooiste verhalen of intrigerende gedachten. Verhalen gevuld met passie, plezier en soms een traan.

What’s next?

De komende periode willen wij de ‘samen op de berg’ passie vanuit diverse inspirational riders met jullie delen op deze website. Snowboarders en skiërs met een mooi en inspirerend verhaal die ons simpel weg: blij maken. Zowel seizoensrijders, (ex)professionals als vakantierijders laten we hier aan bod komen. In deze tijd van het verantwoorden van keuzes en met name het afkeuren van andermans keuze, delen wij graag de gelukzalige kant van originele paden van het leven. De zogenoemde ‘zo kan het ook’ verhalen.

Niet iedereen is de moeite van het aanhoren waard (Alain de Botton, 2012), maar soms naar de juiste mensen luisteren, verrijkt de mind. Laten we eens goed stilstaan bij de ontmoetingen in het leven.

Volg de verhalen vanaf woensdag 5 september 2018 op deze pagina!