Tessa Klein, levensgenieter en mediaproducer!

Tessa hebben we al best wat jaren geleden leren kennen via een surfcamp. Als fotografe was ze daar bezig met het schieten van de mooiste plaatjes. Vervolgens kwamen we deze levensgenieter overal tegen, want immers.. great minds – think alike! Surfen, snowboarden, longboarden en kitesurfen is de rode draad wanneer je Tessa ziet. Haar enthousiasme, aanstekelijke glimlach en geweldige humor is iets wat niet onopgemerkt blijft! Alles bij elkaar opgeteld betekend dit alweer inspiration rider nummer 6!

De afgelopen jaren hebben wij de eer gehad om op verschillende momenten samen te mogen werken met Tessa. Dit was voornamelijk tijdens verschillende young-snowcamps waar zij als fotografe mee was. Dat weerhield Tessa er echter niet van om de vlaggendrager van het sfeermakersteam te zijn. Naast alle foto- en editmomenten kwam ook hier haar enthousiasme naar voren en zorgde ze voor onvergetelijke dagen. Downdays en stilzitten zijn er dan ook niet bij als ze in je buurt is. Op een snowboard is ze ontzettend gedreven en elke dag bezig om meer te kunnen genieten. Ook de progressie van haar snowboardskills is niet te stoppen en ze is steeds meer richting de poedersneeuw te vinden.

Haar oog voor foto- en videografie is ook niet onopgemerkt gebleven. Zo is ze jaarlijks op meerdere surf- en snowcamps te vinden om de beste plaatjes te schieten van zowel actie- als sfeermomenten. In Nederland is ze o.a. werkzaam als videoproducer bij verschillende projecten. In haar showreel zie je dat ze een echt alleskunner is en de passie die ze voor foto- en videografie heeft spat van het beeld af. Dus, ben je nog op zoek naar iemand om precies op beeld vast te leggen wat een ander niet kan? Tessa is the girl for you!

Wil je meer creaties van Tessa bewonderen? Volg haar dan op instagram onder @andtessaklein. Haar enthousiasme is iets dat je een keer meegemaakt moet hebben en je zult haar aanwezigheid altijd op een positieve manier aanvoelen! Tessa, voor ons ben jij onmisbaar in de reeks ‘inspirational-riders’.

Tessa aan het woord:

In snowworld zoetermeer ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met snowboarden. Het was voor mijn ouders helaas niet mogelijk om op wintersport te gaan en dus was mijn liefde bekoeld en beperkt gebleven tot de indoorhallen van Nederland. Toen ik eenmaal geld genoeg had ben ik op mijn twintigste eindelijk richting de bergen gegaan. Daar stopte het gelukkig niet en heb ik de drie aansluitende jaren heerlijk mogen touren als fotograaf bij een reisbureau. Tijdens deze trips hebben Maartje & Sophie mij niet alleen veel bijgebracht maar ook vooral geïnspireerd om beter te worden en te trainen voor mijn Anwärter.

Favoriete gebied

Overal waar sneeuw ligt

Favoriete gear

Salomon Rumblefish

Favoriete discipline

Freeride

Favoriete eten

Verse tonijnsteak

Benieuwd naar meer van onze ‘inspirational riders’? Je vindt ze hier

Stephan Verheij
Christel van de Wal
Erik Daalder