Kom Relaxen!

Genoeg activiteiten rondom Kaprun om de dagen te vullen, maar naast de intensieve bezigheden is er een heerlijke plek om te ontspannen. Op eigen terrein, omringt door groen in de zomer en wit in de winter staat een 20.000m2 groot bouwwerk van glaswerk en baden. Deze prachtige spa bestaat uit meer dan alleen 11 warme binnen- en buitenbaden voor de grote en kleine mens.

Wat valt er dan te beleven?

Geniet van de bubbelbaden, bezoek de watergrot en chill in de ligstoelen. Raak oververhit in de sauna, infrarood- en/of stoomcabine of volg de saunaworkshop om precies te weten te komen hoe je je het beste hier ‘staande’ houdt. Voor de liefhebber is er een naakt area aanwezig die afgezonderd van de rest van het pand volledige privacy biedt, maar voor de échte privacy is er de mogelijkheid een privé spa te boeken. Massage of fysio behandelingen voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen zijn te reserveren.
Gedurende de dag kan je aansluiten bij wisselende actieve- en ontspanningsprogramma’s in het water. Het buitenbad is voorzien van een bar met uitzicht op de Kitzsteinhorn tot in de late uren. Ga eens lekker op je rug liggen en naar de sterren kijken, focus op wat je hoort onder water en muziek komt je ter oren.
Voor de kleine mens is er een Kidstein Spa met glijbanen onder toezicht, maar kan je zelf de verleiding van de banen niet weerstaan dan mag je natuurlijk gerust mee.

Ontbijt, lunch, diner

Culinair genieten doe je in het thermenrestaurant van ‘s ochtends tot s’avonds. Hier trek je wel even netjes je badjas voor aan, die je overigens kan verkrijgen bij de ingang. In de zomer bieden ze zelfs service aan de ligstoelen bij het zwembad!

Gezien wij onszelf gelukkig mogen prijzen met een heerlijke woning in deze omgeving hebben wij nog geen ervaring met overnachtingsfaciliteiten, maar het is zeker mogelijk om jezelf te stationeren in dit fantastische resort!

Bedrijfsuitje? 
Er zijn teveel mogelijkheden bij de spa om hier in een kort artikel te verwoorden. Neem gerust een kijkje op deze prachtige site, die vind je hier.