Mocht je nog op zoek zijn naar goede en veel te chille kleding? La Resistance is de plek waar je zijn moet! Deze klein ogende shop, vlak bij het befaamde meer, biedt meer dan het je portemonnee lief is. Voor zowel man als vrouw, skiër of snowboarder de kleding en goodies wil je inpakken en meenemen. Vele grote merken als Volcom, Wear Color, Vans, Union, Capita en DC zijn er te vinden en bieden voor ieder wat wils. La resistance kenmerkt zich als echte lifestyle shop met spullen die je niet kunt laten liggen. 


Wat ons buiten het aanbod aanspreekt aan La Resistance is de sfeer en mindset. Ze zijn niet gericht op de online shopper, maar hebben je graag gezellig over de vloer en zo laten ze je ook voelen. Kijk je er een langere tijd rond, of word je door je verslaving vaker opgemerkt dan kan het weleens gebeuren dat er wat biertjes gedeeld worden. Bij uitgifte van de aankopen gaan er geen plastic maar papieren tasjes over de toonbank en producten als natuurlijke zeep vallen op. Een aanrader voor ieder die er stijlvol en met zeer goede smaak bij wilt lopen, of skiën/boarden, alles is prima.

 

Kleine sidenote: de freestyler zal zich hier toch het meest vermaken.

 

Hier vind je deze shop:

Parkeren kan bij het treinstation, in de parkeergarage van Zell of als je geluk hebt voor de deur. Let op: Parkeren kost ook in Oostenrijk geld. 

Gesloten op zondag. 

 

Ben jij hier ook geweest? Laat ons weten wat je ervan vond door middel van een reactie hieronder. Heb je feedback? Vertel ons dat dan ook, wij leren hier graag van!