Sport 2000 Glaser Kaprun – Basecamp skate- en snowboardshop & -reparatie

 

Je kent vast het gevoel. Heerlijk aan het snowboarden, mooi gewaxt boardje splinternieuw en zonder enige aankondiging is daar die uitstekende steen perfect in de lijn die jij rijdt. Het schrapende geluid aan de onderkant van je board en de pijn in je hart met als gevolg een goede jaap die niet zomaar met P-tex te bestrijden is.

Dus, reparatie nodig?

In Kaprun te vinden, de trap af bij Glaser, bevindt zich de helende ruimte van Herman. De man die alles aan een board fixen kan. De hoofdprijs hoef je niet te verwachten, want Herman heeft zijn hart voor dit vak. Je board wordt dan ook gefixt! Lukt het niet in één keer, dan kan het zelfs zijn dat hij de tweede inname kosteloos voor je afhandelt. Kan Herman het niet repareren, koop dan iets nieuws. Want, als hij het niet kan repareren, dan kan niemand het. (Or prove us otherwise 🙂 ). 
Je voelt je direct welkom in de sfeervolle kleine shop vol kleding, boards, handschoenen etc. Een ieder die je tegen het lijft loopt is vriendelijk en vol passie over de sport en het leven in de bergen. Ook hier worden regelmatig onverwachte biertjes gedeeld en kom je als seizoensrijder altijd wel een bekende tegen.


The place to be voor snowboardgear en reparatie!

Doe je een seizoen? Houdt dan ook de facebook in de gaten. Herman organiseert geregeld activiteiten voor de locals en als je vaak genoeg in zijn shop bent geweest is de kans groot dat je wordt uitgenodigd. Maakt je kapotte board (of portemonnee) toch wat minder verdrietig. Check hieronder de video van één van zijn events:

 

Hier vind je de Snowboarddokter

Keep in mind: Herman heeft ook lunch nodig, anders vergaat de magie (verworven door unicorns) van zijn reparaties. Onder lunchtijd is hij dus vaak even afwezig.

Om Herman te vinden ga je bij binnenkomst de trap af.