Puck Elsendoorn, passie en pit!

Tijdens de Landes opleiding van Snowsports Academy hebben wij kennis gemaakt met Puck Elsendoorn. Een kleine verschijning met het hart op de tong, we love it! Puck is volgens ons een boardchick vol pit, met een positieve mind en ze rijdt als een vent. Geen gezeur en blijven trainen tot dat het lukt waar ze voor gaat. Hoewel een dag rijden altijd is voor verbetering, moet het niet té (té is nooit goed) serieus zijn en rijdt ze met een brede glimlach.

Oostenrijk

Dat zij dedicated is naar het leven in de sneeuw is niet te missen. Na veel weken en maanden in Oostenrijk gewerkt te hebben heeft ze heeft ondertussen een Oostenrijkse vriend en woont in Söll. Bij de eerste sneeuwval wordt het board gepakt en gaat ze weer van start met het verbeteren van de eigen skills. Buiten het reguliere lesgeven is ze zelf veelal in het park en buiten de pistes te vinden. Ja, Oostenrijk is haar thuis.

Niet alleen snowboarden

In de zomer is zij bezig met longboarden, skateboarden, waterskiën en wakeboarden. Waterskiën heeft ze tot twee jaar geleden professioneel gedaan en op het moment is zij zich goed aan het vermaken met het wakeboarden. In deze laatste twee genoemde disciplines is zij in de zomer ook actief als leraar.

Puck aan het woord

Snowboarden is bij mij met de paplepel ingegoten! Mijn ouders zijn nog van de old school 90e jaren snowboard tijd en natuurlijk moest ik er met 5 jaar ook al aan geloven. Sinds die tijd is het een van mijn grootste passies.
Aangezien wij in Nederland weinig mogelijkheden hebben ben ik na mijn studie ‘spontaan’ naar Oostenrijk vertrokken om daar als snowboard leraar aan de slag te gaan. Nu woon ik hier vast en ben ook niet van plan meer terug te verhuizen naar NL. Ik ben het meest te vinden in het park of ergens buiten de pistes als er genoeg sneeuw is. In de winter moet ik dan ook bijna elke dag de berg op. Het is een soort vrijheid en het skigebied een groot speelterrein! 

Favoriete skigebied

Saalbach-Hinterglemm / Steinplatte / Absolut park

Favoriete Gear

Capita Jess Kimura Danger Pony

Favoriete discipline

Freestyle / Freeride

Favoriete eten

Smoothie bowls en drop:)

Meer Puck? Volg haar op  social media


Facebook


Instagram