Never change a winning team, is iets wat deze pizzeria goed begrijpt. Een kleine, lange ruimte met gele en aarde kleurige tinten siert al jaren een klein stukje Kaprun. Hoge en lage tafels, een smalle bar met aan het einde één grote oude steenoven, hard werkend personeel en één beroemde pizzabakker. Aan het eind van de lange ruimte hangt een groot scherm waar dagelijks extreme wintersporten op getoond worden. Handig als je even geen zin hebt om sociaal te zijn, gebeurt iedereen wel eens. Deze plek is geliefd door iedereen die zich kort of lang in Kaprun bevindt en een ware meet-up plek voor de lokale wintersporter.


Vanaf een uur of zes loopt het langzaam vol en draait de zaak op volle toeren. Zodra je binnen komt in deze pizzeria is het een kwestie van een tafel spotten en hem claimen. Is er geen plek? Ga richting de bar en meldt met hoeveel man je komt eten. Het personeel houdt je dan op de hoogte wanneer er een tafel vrij komt. Geen zin om te wachten? Ga lekker aan de bar zitten want ook daar kan je de overheerlijke pizza’s nuttigen. Reserveren daar doet deze pizzeria niet aan, dus heb geduld, wees relaxed en drink een (wit)biertje.


Behalve de pizza’s staan er ook nog enkele salades op de kaart die de moeite waard zijn om te proberen en er is een groot arsenaal aan drankjes te bestellen. Voor een driegangenmenu moet je niet bij deze pizzeria zijn, maar geloof ons, enkel de pizza’s zijn meer dan de moeite waard.


Als ski- of snowboardleraar krijg je ook nog eens korting op de pizza’s en kan je een skileraarbiertje bestellen.


Mocht je er vaker komen of gewoon heel gezellig zijn voor het personeel, dan wordt er geheid afgesloten met een heerlijk fris shotje.

Deze pizzeria is een absolute must wanneer je bij Kaprun in de buurt bent! 

 

Waar te vinden en verdere informatie:

Je vindt Paletti op de Wilhelm-Fazokas-Strasse 219 en hier op facebook of hier op tripadvisor!

FYI: er mag binnen gerookt worden en op maandag zijn ze gesloten.