Snowworld Zoetermeer

Pistes:

Blauw
Blauw met funpark
Rood
Groen voor de kids

Liften:

5 schotel sleepliften
3 bandliften
1 Sleeptouw

Website

Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer

Onze ervaring

De afgelopen jaren waren wij weinig aangewezen op de indoor hallen van Nederland, maar sinds dit jaar zullen wij ons hier meer gaan vermaken door andere werkzaamheden in Nederland. Voor ons zijn er hallen dichterbij dan Snowworld Zoetermeer, maar gezien de mooie evenementen en de piste mogelijkheden is dit een plek die wij steeds vaker zullen gaan bezoeken. In 2D zijn we er elke dag aanwezig op de banners van Brunotti! En de nieuwe shoot wordt deze week gedaan…(klein weetje to share)

Lessen, Food en Wellness

Onder leiding van meer dan 300  gediplomeerde instructeurs worden er vele lessen aangeboden, waaronder ouder&kind lessen, privé lessen, korte en langere cursussen of voor de echte fanaten een heel jaar les. Nog nooit op de latten gestaan? Dan zijn de proeflessen uitstekend voor je! 
Voor je de piste betreedt is er de mogelijkheid je geld nog even kwijt te spelen in de Duyvestein shop. Credits voor het personeel die zich regelmatig laat bijscholen om jou de nieuwste en fijnste kneepjes te leren over het prepareren van je gear.
Lunchen of ‘s avonds dineren kan bij drie restaurants en de keuken vinden wij heerlijk (probeer de hamburgers!) Tussen de afdalingen door raden we je aan de gezelligheid even op te zoeken in de Sky-bar om in de mooie wintersportsfeer te komen en de dag afsluiten met een Oostenrijks gevoel, doe je absoluut in de bierstube of buiten op het terras.

Alles uit je dag gehaald op de baan? Neem een kijkje in het Wellness centrum en ontspan in de warmte. Ook een solarium en beautysalon zullen je koude huid weer tot rust brengen.

Dit moet je weten!

Waar Snowworld Zoetermeer zeker mee kan pronken is het volgende: ze hebben de steilste indoor piste van Europa! We zeggen niet de langste of de spannendste, maar snel gaat men er zeker (please houd de controle). 

In 2019 zijn ze door Snowplaza genomineerd voor beste skihal…dus wie weet?

Ze bieden verschillende evenementen voor kids, zoals de kidsfunweken, teensfunweken en winterkampen, maar ook de voorrondes van het NK schoolteams ski en snowboard gaan hier plaatsvinden!
Een uitje met het bedrijf plannen? Reserveer de apres ski hal of de hoge skybar, want deze hebben plek voor 100 personen!

Actie van de maand

Voor vele doelgroepen biedt Snowworld aantrekkelijke acties! Het meest gecharmeerd zijn wij van de Valentijnsactie van 14-17 februari 2019. Lekker romantisch samen in de Nederlandse ‘sneeuw’ met een diner en bubbels…wij zouden het wel weten!

Nog iets wat wij vergeten zijn te melden over Snowworld Zoetermeer, maar wat echt niet gemist kan worden? Reageer hieronder in de comments!